Bij Solidum werken is...

Beste kandidaat medewerk(st)er,

Werken bij een Solidum woonzorgcentrum betekent streven naar zorg op maat voor onze bewoners, waarbij constante vernieuwing en verbetering centraal staan. Onze kwaliteitsvolle dienstverlening gaat hand in hand met openheid en waardering voor elke discipline. Je komt terecht binnen een hecht team waar persoonlijke en professionele ontwikkeling prioriteit zijn.

nurse

Annemie

Verpleegkundige
Sint-Felix

“Van je collega’s echte vrienden maken.”

sylvia

Rita

Bewoner
Sint-Carolus

“Het mooiste wat je voor mij kan doen.”

martin

Mia

Verpleegkundige
Sint-Felix

“Één van de meest leerrijke ervaringen in mijn leven”

Een stabiele werkplaats.

nonprofit

Onder het motto “samen staan we sterker”, bundelen wij onze krachten en ideeën. Daardoor zijn en blijven we financieel en creatief op-en-top gezond.

Dat is niet alleen met plezier gaan werken, maar ook persoonlijk groeien.

Bij ons werken betekent ook dat je jezelf volledig kan ontplooiien. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze medewerkers individuele aandacht krijgen. Daarom helpen we jou graag met het opstellen van jouw persoonlijk groeitraject. Al onze medewerkers krijgen de kans zich bij te scholen in tal van gebieden. Aarzel zeker niet om tijdens je sollicitatiegesprek te vragen naar alle career opportunities die onze woonzorgcentra jou bieden.

Onze troeven

wzc St Felix_bewoner en mw_wandelen

Goesting om mee te werken?

Klik op het logo van het woonzorgcentrum van jouw keuze en bekijk onze vacatures!
Wie weet vind je wel jouw droomjob!

wzc d-Eycken Brug_bewoner en mw-s

Binnen onze groep zoeken we steeds gemotiveerde zorgmedewerkers om onze teams te versterken. Heb je een hart voor ouderenzorg

en ben je in het bezit van een diploma verpleegkundige, zorgkundige, kinesist, ergotherapeut of een begeleider wonen en leven?

Solliciteer dan alvast en stuur jouw motivatiebrief en cv naar Inge Bamps, HRAdviseur. Mailen via hradviseur@solidumgroep.be of neem contact op voor meer info op 016 88 58 64.