Bij Solidum werken is...

Beste kandidaat medewerk(st)er,

Werken bij een Solidum woonzorgcentrum betekent streven naar zorg op maat voor onze bewoners, waarbij constante vernieuwing en verbetering centraal staan. Onze kwaliteitsvolle dienstverlening gaat hand in hand met openheid en waardering voor elke discipline. Je komt terecht binnen een hecht team waar persoonlijke en professionele ontwikkeling prioriteit zijn.

20210420_155125

Heidi

Woonassistent

De residenten van de assistentiewoningen krijgen mijn individuele aandacht en een luisterend oor. Hun warme reacties, daar doe ik het voor

DSC04958

Jolien

Zorgkundige

“In het Centrum voor dagverzorging hangt een aangename (werk)sfeer. Ik hou er ook van de gebruikers een leuke dagbesteding te geven.”

20221103_093145

Sabrina

Adjunct-hoofdverpleegkundige

“Een van de sterkste troeven van het wzc is dat verpleegkundige tewerkgesteld worden op een vaste afdeling.”
IMG_20221025_155835

Peggy

Personeelsmedewerker
“Werken in de zorg en mijn collega’s bijstaan met raad en daad, dat is de ideale combinatie voor mij.”
20220912_134118

Karlien

Begeleider Wonen en Leven

“Ik hou ervan de bewoner dag in dag te begeleiden op een plek waar ze zich thuis voelen en het gevoel krijgen zich volledig te kunnen ontplooien”

image005

Ruben

Kinesitherapeut

“Ik zet me graag in voor een warme- en persoonsgerichte zorg. De dankbaarheid en vriendschap dat je terugkrijgt van de mensen is enorm. “
image004

Koen

Technieker

“In deze job zijn de mensen blij je te zien, dat geeft me waardering en voldoening! De vriendschap dat je krijgt van die mensen is echt tof!”
20221107_110947

Tine

Logopedist

“Als logopediste in een WZC sta je voor zeer boeiende denkoefeningen. Je gaat samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden op vlak van communicatie en de veiligheid van het slikken, zonder het comfort van de bewoners in het gedrang te brengen. ”
image00024

Elodie

Ergotherapeute

“Elke dag opnieuw voor kleine veerkrachtmomentjes mogen zorgen.”

Een stabiele werkplaats.

nonprofit

Onder het motto “samen staan we sterker”, bundelen wij onze krachten en ideeën. Daardoor zijn en blijven we financieel en creatief op-en-top gezond.

Dat is niet alleen met plezier gaan werken, maar ook persoonlijk groeien.

Bij ons werken betekent ook dat je jezelf volledig kan ontplooiien. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze medewerkers individuele aandacht krijgen. Daarom helpen we jou graag met het opstellen van jouw persoonlijk groeitraject. Al onze medewerkers krijgen de kans zich bij te scholen in tal van gebieden. Aarzel zeker niet om tijdens je sollicitatiegesprek te vragen naar alle career opportunities die onze woonzorgcentra jou bieden.

Onze troeven

wzc St Felix_bewoner en mw_wandelen

Goesting om mee te werken?

Klik op het logo van het woonzorgcentrum van jouw keuze en bekijk onze vacatures!
Wie weet vind je wel jouw droomjob!

wzc d-Eycken Brug_bewoner en mw-s

Binnen onze groep zoeken we steeds gemotiveerde zorgmedewerkers om onze teams te versterken. Heb je een hart voor ouderenzorg

en ben je in het bezit van een diploma verpleegkundige, zorgkundige, kinesist, ergotherapeut of een begeleider wonen en leven?

Solliciteer dan alvast en stuur jouw motivatiebrief en cv naar Inge Bamps, HRAdviseur. Mailen via hradviseur@solidumgroep.be of neem contact op voor meer info op 016 88 58 64.